Två fordonsolycka gör att en närliggande motorcykelförare skadad i Phuket efter att hjulet flyger av krockande fordon

FOTO: Sri Soonthorns kommun

Thalang, Phuket –

  En motorcykelförare skadades efter att en sedan kraschade in i en stor lastbil, vilket fick lastbilen att välta och ett hjul att flyga i motorcykelförarens direkta väg, vilket fick dem att falla.

Thalang-polisen underrättades om olyckan klockan 2:00 idag, den 18 augusti 2022, på Thep Kasattri Road i Sri Soonthorn-distriktet.

Polis och media kom till platsen för att hitta en skadad person som var motorcykelföraren. Den vältade lastbilen med diverse gods utspridda stod på vägen i närheten. Den skadade sedanen och motorcykeln hittades också i närheten.

Alla inblandade förare fick sin identitet undanhållen av Thalang-polisen i väntan på en ytterligare fullständig utredning av olyckan.

Vittnen berättade för lokala medier att sedanen kraschade bak i lastbilen innan lastbilen välte. Lastbilshjulet lossnade och motorcykelföraren kraschade in i hjulet. Polisen kontrollerar CCTV-bilder i närheten för att hitta den exakta orsaken till olyckan och för att överväga rättsliga anklagelser.

Som presstid ligger motorcykelföraren kvar på ett lokalt sjukhus, de andra två förarna skadades inte.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.