Thailändska marinens officer stoppar hans fordon och hjälper en medvetslös skadad man i korsningen i Phuket

Phuket -

  En thailändsk marinofficer som var ute och körde stoppade sin bil innan han gav hjälp åt en medvetslös skadad man i en korsning i Phuket Town idag den 18 augusti 2022.

Chief Petty Officer First Class Chaiwat Yuttapichainawin från Royal Thai Navy Region 3, som åkte i en bil i Phuket Town med sin fru, stannade för att hjälpa den skadade personen vid Jui Tui Intersection. Den oidentifierade skadade mannen hittades medvetslös på vägen efter en olycka mellan en bil och en motorcykel. Räddningstjänsten hade ännu inte kommit till platsen.

Chaiwat har utbildats för räddningar. Han och hans fru, som är sjuksköterska, gav första hjälpen till den skadade mannen som hade fått skador i huvudet och nacken innan ambulans kom.

Detaljerna kring olyckan och vilket fordon den skadade mannen körde klargjordes inte av Phukets polis.

Chaiwat fick stor beröm på thailändska sociala medier för sina handlingar.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.