Brandevakueringsövning hölls på nattklubben på Bangla Road i Patong – FOTOTURE

Patong, Phuket –

  En brandevakueringsövning hölls på Illuzion nattklubb på Bangla Road i Patong i eftermiddags (18 augusti).

Vår tidigare historia: 

Ett möte hölls förra veckan i Patongs kommun ledd av Patongs borgmästare Chalermsak Maneesri och Kathu-distriktschefen Siwat Rawangkun.

Borren kom efter en brand i en bar på Bangla Road i Patong skrämde turister i mitten av den 11 augustith.

Borren lanserades av Phukets viceguvernör Arnuparp Rodkwan Yodrabam. En brandevakueringsövning hölls på Illuzion nattklubb på Bangla Road i Patong i eftermiddags (18 augusti) där massor av människor anslöt sig till övningen. Det var tio personer som agerade som skadade personer i händelsen. Brandmän släckte "branden" som bara var en låtsasövning.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.