Thailändsk kvinna hittades död i Phukets kanal, ingen misstanke om brott

Phuket -

En kvinna hittades död i en kanal i Phuket Town nära en allmän park i Phuket stad.

Phuket City Police underrättades från en lokal invånare klockan 5:00 igår (16 augusti)th) att de såg en kropp flyta i Bang Yai-kanalen nära Saphan Hin Public Park på Phuket Road i Talad Yai-distriktet, Mueang Phuket.

Räddningsarbetare och polis kom till platsen för att hitta kroppen drivande i kanalen med framsidan nedåt. Vattnet var lågt när kroppen hittades. En ansiktsmask och ett par skor hittades på sidan av kanalen. Inga tecken på kämpande hittades på hennes kropp. Enligt polisen dog kvinnan minst sex timmar innan hennes kropp återfanns.

En kvinna vars namn inte lämnats till tjänstemän anlände senare till platsen. Hon berättade för polisen att kroppen var hennes svärmor. Hon gav sin svärmors ID-kort till polisen. Kroppen identifierades som Ms. Parichart Sangkam, 50. Hon bodde i ett hus cirka en kilometer från platsen.

Kvinnan berättade för polisen att hennes svärmor led av depression. Hon hade inte kommit hem sedan igår (15 augustith).

Polisen undersöker om Ms Parichart av misstag föll ner i kanalen eller hoppade in i kanalen. Hennes kropp fördes till Vachira Phuket Hospital i Phuket Town.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.