Phuket redo att vara värd för APEC SME nästa månad

Phuket -

Phukets guvernör meddelade att provinsen är redo att vara värd för det 28:e APEC SME (Small and Medium Enterprises) nästa månad.

Phukets guvernör Narong Woonciew sa till The Phuket Express, "Phuket är redo att stå värd för det 28:e APEC SME-mötet nästa månad från den 5 septemberth till september 10th. Detta är ett bra tillfälle för Phuket att välkomna gäster från 21 ekonomizoner i Asien – Stillahavsområdet. Vi är också redo för handel, investeringar och turism efter Covid-19.”

"Dessutom har vi 42,598 224,905 små och medelstora företag med XNUMX XNUMX anställda. Det här är en bra chans att driva ekonomin för området och för landet i framtiden.” Landshövdingen avslutade.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.