En person död, en allvarligt skadad efter en pickupkrasch i Chalong

FOTO: Raumjais räddningsstiftelse

Chalong –

En person dog medan en annan har ådragit sig allvarliga skador efter en pickup-krasch i Chalong-området.

Raumjai Rescue Foundation rapporterar att de underrättades om olyckan i morse (17 augusti) i Soi Na Chai, Chalong sub-distrikt, Mueang Phuket-distriktet.

De kom till platsen för att hitta en skadad pickup som kraschade in i en elstolpe. En person dödförklarades på platsen medan en annan har fått allvarliga skador. Den skadade, en oidentifierad kvinna, fördes till ett lokalt sjukhus.

I det här skedet tror räddningsarbetarna att föraren tappat kontrollen över sitt fordon innan han kraschade in i elstolpen. Men den exakta orsaken till olyckan identifieras fortfarande av Chalong-polisen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.