Lastbil skadad i mordbrand i Phuket – VIDEO

Phuket -

En pickup skadades av en brand tidigt på morgonen i Rassada, Mueang Phuket.

Phuket City Police rapporterar att de underrättades om händelsen från Burassakorn Yooyen, 31. Han berättade för polisen i går (15 augusti)th) klockan 4 var han inne i sitt hus på Rassada Nusorn Road i Rassada-distriktet, Mueang Phuket-distriktet.

Hans granne skrek för att berätta att hans pickup som stod parkerad framför huset hade fattat eld. Han använde vatten för att släcka branden i väntan på brandmän. Branden fick till slut kontroll.

CCTV-filmer framför hans hus visar klockan 3 att det var en oidentifierad man som bar en hel motorcykelhjälm och hällde lite bensin på pickupen innan han satte elden och rusade iväg.

Polisen sa att de letar efter den misstänkte för ytterligare rättsliga åtgärder. Offret kommenterade inte om han hade några problem med någon lokalt eller vad han trodde kunde ha lett till mordbrand.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.