Phuket kommer att hålla Kata Beach Life Festival

Phuket -

Kata Beach Life Festival 2022 kommer att hållas den 26 augusti till 28 augustith.

Livemusik, konserter och en DJ kommer att finnas på tre scener på Kata Beach med Nature Active Camp, kaffezon, sporttävlingar och en fantastisk Thailand-fototävling från morgon till kväll.

Njut av konserter och livemusik från Sarah.salola, 4EVE, Patrickananda, No One Else, TELEx TELEXs, THE PARKINSON, The Paradise Bangkok Molam International Band och ModernDog

Evenemanget är fri entré.

Turistoperatörer i Phuket är redo att pressa Kata Beach att bli en "surfstad".

Phuket Beach Festival 2022 kommer att hållas den 23 augustird till augusti 28th , 2022 på Kata Beach för att locka fler turister under den "gröna säsongen" (monsunsäsongen).

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.