Brandtarmsrum på hotell i Rawai

Rawai –

En brand skadade ett rum på ett hotell i Rawai under natten den gångna helgen.

Rawais brandmän underrättades om branden klockan 7:02 på lördagen (13 augusti)th) på Vijitt Resort Phuket på Wiset Road i Rawai sub-distrikt, Mueang Phuket.

De kom till rummet för att hitta mycket rök. Brandmän släckte snabbt branden. Lokalen skadades men inga personskador rapporterades. Orsaken till branden utreds.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.