20 små havssköldpaddor kläcks och beger sig tillbaka hem i Phang Nga

Phang Nga –

Tjugo små havssköldpaddor har framgångsrikt kläckts och begett sig till sitt havshem i Similan National Park, i Phang Nga, norr om Phuket.

Modern grön sköldpadda lade ägg, totalt 60 ägg, på en strand vid Meang Island i juni, vilket tog 61 dagar för 20 sköldpaddsungar att kläckas. Andra väntar fortfarande på att kläckas.

Tjugo sköldpaddsungar släpptes tillbaka till sitt hem i havet.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.