UPPDATERING: Tjänstemän träffar taxichaufförer för att diskutera frågan om att stjäla kunder i Patong

Patong –

  Patongs polis och tjänstemän från Phuket Land Transport Office (PLTO) träffade taxichaufförer i Patong för att diskutera frågan om att stjäla kunder.

Vår tidigare historia:

Frågan gick viralt på Phukets sociala medier den 11 augustith. Taxichaufförer som är stationerade vid ett taxistånd framför ett hotell nära Kalim Beach i Patong har lagt upp papper på elstolpar i närheten.

Tjänstemän träffade dessa taxichaufförer senare. Patongs polischef överstelöjtnant Poom Semworanon sa till Phuket Express: "Taxichaufförer berättade för oss att de är oroliga för oregistrerade taxichaufförer eller som de kallar dem "svarta nummerplåtar" som hämtar kunder. Det blev en del missförstånd. De menade inte att stoppa registrerade "lagliga" taxichaufförer. Men vi har sagt till dem att vara bra värdar för att välkomna turister och ge dem bra taxiservice.”

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.