Tusentals turister och thailändsk turistminister går med i Full Moon Party på Pha-Ngan Island i Surat Thani

FOTO: Matichon

Surat Thani –

  Tusentals turister deltog i Full Moon Party på Pha-Ngan Island i Surat Thani och ministern för turism och sport besökte till och med festen.

Mer än 10,000 12 thailändska och utländska turister gick med på Full Moon Party fredag ​​kväll (XNUMX augusti). Turister reste från Baan Bang Rak-piren i Bor Pud-distriktet, Koh Samui-distriktet till fullmånefesten hela natten. Marintjänstemän inspekterade piren för att garantera säkerheten och förhindra överprissättning av motorbåtar.

Ministern för turism och sport Phiphat Ratchakitprakarn och relevanta turisttjänstemän i Surat Thani besökte och välkomnade turister i Full Moon Party.

Mr. Sumet Meepat, en motorbåtsoperatör, sa till TPN, "Fler turister kommer till Full Moon Party efter att landet öppnat igen. Vi har kommit överens om ett förslag om förlängning av öppettider för nöjesställen till klockan 4. som kan stödja ekonomin och generera mer inkomst.”

För mer information:

Turism- och idrottsministern förbereder att föreslå förlängning av öppettiderna för nöjesställena från kl. 2. till 00:4. att vara i linje med turisternas beteende.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.