Surat Thani välkomnar mer än 57,000 XNUMX thailändska och utländska turister under tre dagar lång helg

Surat Thani –

Surat Thani har välkomnat mer än 57,000 12 turister under en långhelg mellan 14 och 14 augusti, rapporterade Thailands turistmyndighet (TAT) söndagen den XNUMX augusti.

Nanthawan Siripokphat, chef för TAT:s Surat Thani-kontor, avslöjade att det finns cirka 57,243 32,604 personer som reser till provinsen, 24,639 XNUMX var thailändare och XNUMX XNUMX var utlänningar.

Den genomsnittliga bokningshastigheten för hotell är 54.39 procent med ett genomsnitt på 3 dagar. TAT förväntade sig att de totala intäkterna för turisters utgifter skulle vara cirka 455.84 miljoner baht från den genomsnittliga utgiften på 3,100.43 2,507.28 baht per dag – 3,695.99 XNUMX baht per thailändsk turist och XNUMX XNUMX baht per utlänning.

Nanthawan tillade att anledningen till att varje turistattraktion var livlig berodde på bra väder.

”Havet är vackert nyligen och värt ett besök, särskilt på alla tre populära öarna. Koh Phangan höll en fullmånefest, Koh Samui hade en spårtävling och Koh Tao hade många dykturister. Flera turistattraktioner på fastlandet som skogar, vattenströmmar och Ratchaprapa-dammen var också upptagna i helgen”, sa hon.

Foto med tillstånd: Matichon

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.