Fem narkotikamisstänkta greps i Phuket på två dagar med totalt 3,373 XNUMX metamfetaminpiller

Phuket -

Fem narkotikamisstänkta har gripits på två dagar i Phuket med totalt 3,373 XNUMX metamfetaminpiller.

Phukets provinspolis rapporterar från den 10 augustith till den 11 augusti har de arresterat fem misstänkta som är:

  1. Charin 'Arm' Innoom, 31, från Phuket greps i Karon. Han beslagtogs av honom 1,909 1 metamfetaminpiller och två handgjorda handeldvapen med två kulor. Han åtalas för att ha haft kategori XNUMX narkotika med uppsåt att sälja och olagligt innehav av skjutvapen och ammunition.

2. Niram 'Nat' Samoo Lanlongsa, 26, från Phuket greps i Wichit. Han beslagtogs 15 metamfetaminpiller och en handgjord pennpistol. Han åtalas för att ha narkotika i kategori 1 och olagligt innehav av skjutvapen.

3. Jirayut 'Benz' Datjarit, 23, från Rayong, greps i Rassada. Han beslagtogs av honom 0.08 gram kristallin metamfetamin och 41 metamfetaminpiller. Han åtalas för att ha haft kategori 1-droger med avsikt att sälja och olagligt använda narkotika.

4. Nattapong 'Mos' Hansantear, 30, från Phuket, arresterades i Chalong. Han beslagtogs 800 metamfetaminpiller. Han åtalas för att ha haft kategori 1-droger med avsikt att sälja.

5. Narongchai 'O' Srisooksai och Mr. Sommai 'Mai' Noppakao, 39, från Phuket, arresterades i Kathu. Beslagtogs från dem var 2.52 gram kristallmetamfetamin, 608 metamfetaminpiller, 30 ecstasy-piller, två handeldvapen och 85 kulor. De står åtalade för olagligt innehav av kategori 1-droger med avsikt att sälja och olagligt innehav av skjutvapen och ammunition.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.