Brandövning för nöjesställen kommer att hållas på Bangla Road

FILFOTO

Phuket -

En brandevakueringsövning kommer att hållas på nattklubben Illuzion på Bangla Road i Patong.

Ett möte hölls denna vecka i Patongs kommun ledd av Patongs borgmästare Chalermsak Maneesri och Kathu-distriktschefen Siwat Rawangkun.

Patongs borgmästare Chalermsak sa till Phuket Express: "Brandövningen syftar till att säkerställa brandsäkerhet och att vara redo om någon brandincident inträffar i nöjesställen eller på Bangla Road.

"Brandevakueringsövningen kommer att hållas på Illuzion nattklubb på Bangla Road i Patong den 18 augustith från 1:00 och framåt."

Samtidigt en brand i en bar på Bangla Road i Patong skrämde turister i mitten av gårdagen den 11 augustith.

Också,

Ett team av Kathu-tjänstemän och Patong-polisen inspekterade nöjesställen på Bangla Road. De kontrollerade brandsäkerhetsåtgärder som brandsläckare, brandutgångar, skyltar och brandförebyggande system inne på arenor.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.