Taxichaufförer framför hotellet i Patong varnar andra taxichaufförer för att "stjäla" kunder

Patong, Phuket –

Taxichaufförer framför ett hotell i Patong har varnat andra taxichaufförer för att "stjäla" kunder i deras område.

Problemet har blivit viralt på Phukets sociala medier idag (11 augustith). Taxichaufförer som är stationerade vid ett taxistånd framför ett hotell nära Kalim Beach i Patong har lagt upp papper på elstolpar i närheten.

Meddelandet avslutades: "Till andra taxichaufförer, undvik att hämta kunder i det här området eftersom ni inte respekterar oss. Du har bett om lägre priser från kunder än normalt. Vi kämpar med våra jobb. Du har stulit våra kunder. Det här är oacceptabelt. Vi har varnat dig."

Användare av sociala medier är oroliga över denna fråga eftersom de är rädda att det kommer att orsaka vissa problem som tidigare när taxichaufförer slåss och skadar turistbilden. De uppmanar polisen och Phuket Land Transport Office att utreda.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.