Brand i baren på Bangla Road i Patong larmar turister

Patong, Phuket –

  En brand i en bar på Bangla Road i Patong larmade turister idag mitt på eftermiddagen (11 augusti)th).

Brandmän vid Patongs kommun underrättades om branden klockan 3:53 ​​vid "Hero Bar" på Bangla Road i Patong. De kom till platsen för att hitta rök som kom ut från baren. Det tog nästan en timme att rensa röken.

Brandmän rapporterade att brandorsaken startade från gnistor från en högspänningskabel ovanför stången.

Gnistorna fastnade i bartaket och taket och orsakade mycket rök men inga lågor. Inga personskador rapporterades. Branden orsakade dock ett stort strömavbrott för Bangla Road i flera timmar. Oron för bränder är fortfarande stor i Thailand på grund av en nattklubbsbrand nyligen i Sattahip som dödade sjutton människor.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.