Phuket Beach Festival 2022 kommer att locka turister under den "gröna säsongen"

FOTO: zipeventapp

Phuket -

Phuket Beach Festival 2022 kommer att hållas den 23 augustird till augusti 28th , 2022 på Kata Beach för att locka fler turister under den "gröna säsongen" (monsunsäsongen).

Turism- och sportministern Pipat Ratchakitprakarn sa till thailändsk press, "Phuket Beach Festival 2022 är ett av evenemangen som är planerade att öka turismen under vårt sportturismprojekt "Air, Sea, Land, Southern Sports Tourism Festival". Evenemanget syftar till att stärka hela sportturismsystemet med samarbetet mellan regeringen och den privata sektorn i Phuket.”

"Under den "gröna säsongen" eller monsunsäsongen är det inte många turister som besöker Phuket. Å andra sidan är det säsongen som lämpar sig bäst för surfing. Phuket Beach Festival kommer att bli ett bra evenemang under den här säsongen. Men det är också farligt för all aktivitet på grund av starka vågor. Så vi har samarbetat med internationella enheter som International Life Saving (ILS) och International Surfing Association (ISA) för att tillhandahålla träning för surftränare."

"Phuket Beach Festival kommer att hållas den 23 augustird till augusti 28th på Beyond Resort Kata. Evenemanget kommer att innehålla surftävlingar, FLEA Markets på stranden, konserter från thailändska artister och mer. Evenemanget kommer också att finnas på CONCERTLIVE STREAMING via FACEBOOK: PHUKETBEACHFESTIVAL.”

FOTO: zipeventapp

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.