Tjänstemän fortsätter att kontrollera nöjesställen i Patong för att säkerställa brandsäkerhet

Patong-

I går kväll (9 augusti) inspekterade tjänstemän nöjesställen på Bangla Road i Patong för att säkerställa brandsäkerhet.

Ett team av Kathu-tjänstemän och Patong-polisen inspekterade nöjesställen på Bangla Road. De kontrollerade brandsäkerhetsåtgärder som brandsläckare, brandutgångar, skyltar och brandförebyggande system inne på arenor.

Tjänstemän uppmanade underhållningsoperatörer att se till att dessa säkerhetsåtgärder måste kontrolleras och måste vara redo att användas.

Besiktningen följer Thailands premiärminister Prayut beordrade den 5 augusti en seriös utredning into branden på nöjesstället "Mountain B" i Sattahip-området i Chonburi under de tidiga timmarna i går, enligt uppgift har nu 16 dödats och 34 personer skadats hittills.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.