UPPDATERING: Inga illegala utländska arbetare hittades på nöjesställen i Kamala, sa Phuket-tjänstemannen

Phuket -

Phuket-tjänstemän sa att inga illegala utländska arbetare hittades på nöjesställen i Kamala efter en inspektion efter klagomål.

Vår tidigare historia:

En representant för underhållningsarbetare skickade ett brev till relevanta tjänstemän för att förtrycka påstådda illegala utländska arbetare.

Phukets arbetsförmedlingschef, Pichit Singthongkam, sa till Phuket Express: "Vi inspekterade åtta nöjesställen i Kamala-området, Mueang Phuket-distriktet under helgen efter klagomålen. Vi har inte hittat några illegala arbetare.”

Under tiden inspekterade tjänstemän också åtta nöjesställen i Phuket Town-området som de sa att inga illegala arbetare hittades.

Phuket Express noterar att tjänstemän inte inspekterade Patong, vilket är varifrån många av klagomålen kom.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.