Strandstädning i Phuket hölls för att hedra drottning Sirikits 90-årsdag

Phuket -

Massstrandstädning hölls i morse för att hedra drottning Sirikits 90 årth födelsedag den 12 augustith.

Städningen på Naiyang beach i morse (9 augustith) innehas av Phukets internationella flygplats.

Somsak Pakdeerak, chefen för flygplatsens administrationskontor, sa till The Phuket Express, "Strandstädningen den här gången är för att hedra drottning Sirikits 90th födelsedag den kommande 12 augusti.”

"Flygplatsområdet är anslutet till Naiyang-stranden och Maikhao-stranden där båda stränderna ligger i området Sirinat National Park i Thalang."

”Havsskräp har sköljts på stranden under monsunsäsongen. Städningen syftar till att hålla vårt samhälle rent för att välkomna fler turister. Det är allas ansvar att ta hand om vår miljö tillsammans.” avslutade Somsak.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.