Tjänstemän inspekterar nöjesställen i Kamala, Phuket för att säkerställa brandsäkerhet

Kamala, Phuket –

  Tjänstemän inspekterade nöjesställen i Kamala under den gångna helgen för att säkerställa brandsäkerheten.

Ett team av Kamala-tjänstemän inspekterade nöjesställen i Kamala. De kontrollerade brandsäkerheten som brandsläckare, brandutgångar, skyltar och brandförebyggande system inne på arenor.

Operatörer av nöjesställen har samarbetat med tjänstemän för att visa att de har ordentliga brandsäkerhetskrav. De flesta nöjesställen hade alla krävde brandsäkerhetsåtgärder, men vissa av dem måste ändra och förbättra sin säkerhetsutrustning och brandutgångsskyltar.

Besiktningen följer Thailands premiärminister Prayut den 5 augusti beordrade en seriös utredning om branden på nöjesplatsen "Mountain B" i Sattahip-området i Chonburi, som enligt uppgift nu har dödat 15 och skadat 40 personer hittills.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.