Tjänstemän inspekterar nöjesställen i Patong för att säkerställa brandsäkerhet

Patong, Phuket –

  I går kväll (5 augusti) inspekterade tjänstemän nöjesställen på Bangla Road i Patong för att säkerställa brandsäkerhet.

Ett team av Kathu-tjänstemän inspekterade nöjesställen på Bangla Road. De kontrollerade brandsäkerheten som brandsläckare, brandutgångar, skyltar och brandförebyggande system inne på arenor.

Nöjesplatsoperatörer har samarbetat med tjänstemän för att visa att de har brandsäkerhet. De flesta nöjesställen hade alla krävde brandsäkerhetsåtgärder, men vissa av dem måste ändra och förbättra sin säkerhetsutrustning och brandutgångsskyltar.

Besiktningen följer Thailands premiärminister Prayut igår, den 5 augusti, beordrade en seriös utredning om branden på nöjesstället "Mountain B" i Sattahip-området i Chonburi under de tidiga timmarna i går, enligt uppgift har nu 14 dödats och 34 personer skadats hittills.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.