Brand förstör hus i Rassada, Phuket – VIDEO

Phuket -

En brand har förstört ett hus i Rassada-distriktet, Mueang Phuket-distriktet.

Brandmän från Rassada kommun underrättades om branden klockan 6:45 i går (3 augusti) i ett hus i Soi King Kaew på Rassada Nusorn Road.

De anlände till platsen med tre brandbilar för att hitta att huset av trä och zink nära en mangroveskog stod i kraftigt eld. Det tog ungefär en halvtimme att kontrollera branden. Inga personskador rapporterades. Kostnaden för skadestånd beräknas till cirka 50,000 XNUMX baht. Orsaken till branden utreds.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.