UPPDATERING: Sju personer identifierade av hälsomyndigheter som hög risk för apkoppor i Phuket efter det tredje fallet med apkoppor, en tysk turist, bekräftat i Phuket

Phuket -

  Enligt de thailändska hälsomyndigheterna har sju personer identifierats med hög risk för apkoppor i Phuket och testas och övervakas efter att det tredje bekräftade fallet med apkoppor, som är en tysk turist i Phuket, tillkännagavs i morse.

Vår tidigare historia:

Thailand rapporterade onsdagen den 3 augusti det tredje bekräftade fallet av Monkeypox som är en tysk turist som förväntades ha bär på sjukdomen från utlandet.

Presskonferensen hölls i Phuket i eftermiddags (3 augustird). Dr. Kusak Kukiattikoon, chef för Phuket Provincial Public Health Office (PPHO) sa till Phuket Express, ". Det finns sju individer med hög risk för apkoppor i detta fall som är den tyska turistens thailändska flickvän och hennes familj. Han bor i distriktet Mueang Phuket med sin flickvän och hennes familj. ”

"Deras blod har skickats till Medical Science Center i Bang Jo, Thalang-distriktet. De övervakas och sätts i karantän på sina boenden.” Dr Kusak avslutade.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.