Kraftiga regn orsakar översvämningar i Phuket under rusningstid när det regniga vädret fortsätter

Phuket -

Kraftigt regn i Phuket sedan i morse (2 augustind) orsakade översvämningar i Phuket upprepade översvämningsområden.

Regnet har fallit sedan i morse och fortsatte hela dagen. Upprepade översvämningsområden i Phuket City är vid korsningen Srisutas – Amphur på väg mot Koh Sirey och Samkong-området.

Trafikpoliser och poliser hjälpte till med att dirigera bilister med trafiken.

Igår (1 augusti) många vägar i Phuket och i Phuket Town-området har drabbats av översvämningar efter att kraftigt regn fallit över Phuket sedan morgonen (1 augusti).

Samtidigt förra månaden Phuket City kommun har, enligt dem, löst tre upprepade översvämningsområden i Phuket City.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.