Kraftiga regn över Phuket orsakar vägöversvämningar

Phuket -

Många vägar i Phuket och i Phuket Town-området har drabbats av översvämningar efter kraftigt regn över Phuket sedan i morse (augusti 1).

Regnet började vid 7:00 och fortsatte hela dagen. Många områden översvämmas som vanligtvis svämmar över efter kraftiga regn i Phuket som: på Phra Phuket Kaew Road i Kathu i Paklok, Thalang, i Phuket Town och i Soi Pha Neang.

Trafikpoliser och poliser hjälpte till med att dirigera bilister med trafiken. Vid presstillfället har inga betydande skador eller skador rapporterats.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.