Minst två personer dödades, två skadades efter att en bro kollapsade på Rama 2-vägen i Samut Sakhon i natt

Samut Sakhon –

Department of Highways påskyndar utredningen och tillhandahåller botemedel för familjer till skadade och avlidna i en brobalkskollaps på Rama 2 Road i Mueang-distriktet i Samut Sakhon-provinsen i går kväll, den 31 juli.

Sarawut Songsivilai, generaldirektör för Department of Highways, avslöjade att vid tidpunkten för dödsolyckan förberedde arbetsledare och byggnadsarbetare området för att gjuta cement för att göra det nya brogolvet efter att ha krossat det skadade. Plötsligt kollapsade en hängbalk i slutet av bron och kraschade mot tre förbipasserande bilar på Rama 2 Road.

อัปเดต เร่ง เยียว ยา ผู้ เสียหาย คาน สะพาน หล่น ทับ บน ถนน พระ ราม 2

Från och med idag har minst två personer bekräftats döda, inklusive en bilpassagerare och en motorvägstjänsteman, och två har bekräftats skadade, inklusive byggnadsarbetare, och behandlas på Vipharam Hospital.

Motorvägstjänstemän beordrade stängning av den huvudsakliga inkommande trafikfilen för undersökning och ett tillfälligt stopp av U-svängbrokonstruktionen omedelbart efter incidenten. Experter skulle sättas in för att inspektera konstruktionsdelar, material, maskiner och utrustning samt personalens beredskap. Om någon del befanns vara osäker skulle konstruktionen beordras att omedelbart stoppas.

แผ่น ปูน บน สะพาน กลับ รถ อยู่ ระหว่าง การ ซ่อม บำรุง หล่น ทับ รถ 2 เจ็บ 2

Ett huvudvittne som var en kvinnlig passagerare i en förbipasserande lastbil avslöjade att hon och hennes familj körde hem från Samut Songkhram-provinsen när en bit torr cement föll på en sedan framför henne och en främre del av hennes lastbil. Lyckligtvis var alla personer i bilen säkra men de var rädda av det inträffade.

Motorvägsmyndigheterna hade uttryckt sina djupaste kondoleanser till de avlidnes familjer och de som skadades i denna incident och lovade att fortsätta med och avsluta utredningen inom 14 dagar strikt.

Foto med tillstånd: Bangkokbiznews

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The Pattaya News, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika. Hans bakgrund är inom HR och Operations och har skrivit om nyheter och Thailand i ett decennium nu. Han har bott i Pattaya i cirka åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen maila [e-postskyddad] Om oss: https://thephuketexpress.com/about-us/ Kontakta oss: https://thephuketexpress.com/contact-us/