Phuket välkomnar Asiana Airlines första flygning med sydkoreanska turister

Phuket -

Det första flyget från Asiana Airlines med sydkoreanska turister efter Covid -19-situationen har lättat anlände till Phukets internationella flygplats.

Igår (28 julith) på Phukets internationella flygplats välkomnade tjänstemän och personal det första flyget från Asiana Airlines med sydkoreanska turister, ytterligare ett direktflyg från Seoul till Phuket.

Det var totalt 180 passagerare på flyget som anlände till den internationella terminalen.

På juli 22nd på Phukets internationella flygplats välkomnade tjänstemän och personal det första flyget från sydkoreanska 'JINAIR' flygbolag, ett direktflyg från Seoul till Phuket.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.