Fyra personer greps i Phuket med 869 metamfetaminpiller, kristallmetamfetamin och flera vapen

Phuket -

Fyra misstänkta har gripits med totalt 869 metamfetaminpiller, kristallmetamfetamin, ett handgjort gevär och en handgjord pistol.

Phukets provinspolis rapporterar denna vecka att de har arresterat fyra misstänkta som är:

  1. Athiwat 'Gift' Sanae, 28, från Rawai har gripits i Rawai. Han beslagtogs av honom 33.64 gram kristallin metamfetamin och fyra metamfetaminpiller. Han står åtalad för olagligt innehav av kategori 1-droger.

2. Chakrit 'Sordik' Kongkarob, 31, från Rawai har arresterats i Rawai. Han beslagtogs av honom 25.45 gram kristallmetamfetamin, 794 metamfetaminpiller och en handgjord pistol med kulor. Han står åtalad för olagligt innehav av kategori 1-droger med avsikt att sälja och olagligt innehav av skjutvapen och ammunition.

3. Subandit 'Dit' Tanubamroong, 41, från Chalong har arresterats i Chalong. Han beslagtogs med 1.57 gram kristallmetamfetamin, 61 metamfetaminpiller och ett handgjort gevär. Han står åtalad för olagligt innehav av kategori 1-droger och olagligt innehav av skjutvapen.

4. Phonthep 'Iew' Thep Jampa, 33, från Chalong har arresterats i Chalong. Han beslagtogs 10 metamfetaminpiller. Han står åtalad för olagligt innehav av kategori 1-droger.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.