UPPDATERING: Avliden äldre amerikansk man hittades vid Yanui-stranden som tros ha fallit från en sten nära utsiktspunkten

Rawai –

  Den thailändska polisen har bekräftat att kroppen som hittades nära Yanui-stranden i går morse, den 27 juli, var en amerikansk man, 73, som tros ha fallit från en sten nära en utsiktsplats i Rawai.

Vår tidigare historia:

En kropp av en oidentifierad utländsk man hittades nära en strand i Rawai i morse (27 julith).

Överstelöjtnant Eakkachai Siri vid Phukets turistpolis berättade för Phuket Express i går eftermiddag (27 juli)th), "Kroppen av mannen identifierades senare som en amerikan, 73 (The Phuket Express undanhåller hans namn). Han anlände till Thailand den 11 julith. Han checkade in på ett hotell i Nai Harn, Rawai.”

"Hans kropp hittades mellan stora stenar nära Windmill Viewpoint vid Naiharn Beach. Inga tecken på kamp eller konflikt hittades på hans kropp.” Överstelöjtnant Eakkachai tillade.

"I det här skedet tror polisen att den amerikanske mannen kan ha fallit från en sten nära utsiktsplatsen. Dödsorsaken bekräftas dock via CCTV-filmer som kontrolleras. Ambassaden och hans familj har underrättats.” Överstelöjtnant Eakkachai avslutade.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.