UPPDATERING: Rawai beväpnad bankrånare greps inom sex timmar

Rawai-

En beväpnad bankrånare som rånade en bank i ett köpcentrum i Rawai innan han skyndade iväg med 160,000 XNUMX baht i eftermiddags har gripits inom sex timmar.

Vår tidigare historia:

Chalongpolisen underrättades om händelsen klockan 1:00 i eftermiddags (25 juli) vid en bank i ett köpcentrum i Rawai, Mueang Phuket-distriktet. Bankpersonal berättade för polisen att den misstänkte skyndade iväg med 160,000 XNUMX baht i kontanter.

Klockan 5 samma dag har polisen gripit Wiwat, 30, som bor i Karon, Phuket. Han fördes till Chalongs polisstation för vidare utredning.

Wiwats fullständiga namn släpptes inte omedelbart till thailändsk press och inte heller svarade polisen eller den misstänkte på några frågor om det potentiella motivet till rånet.

Under presstiden förblev Wiwat häktad och intervjuades av poliser.

Detta är en utvecklingshistoria och fler detaljer kan läggas till när de släpps av myndigheterna i Rawai.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.