Phuket-polisen tillkännager gripande av fyra narkotikamisstänkta, som konfiskerar tusentals metamfetamintabletter

Phuket -

Phuket Narcotics förtryckspolis tillkännagav arresteringen av fyra misstänkta i narkotikafall med ett stort beslag av 18,200 100 metamfetamintabletter och XNUMX gram kristallint metamfetamin.

I det första fallet greps Siwakorn Chuaymit, 27, i ett hus i Thalang-distriktet med 2 påsar med crystal meth, en totalvikt på 100.93 gram, 91 påsar med metamfetaminpiller, totalt 18,200 1 tabletter och andra relaterade egenskaper i tvister. . Han åtalades initialt för att ha innehaft kategori XNUMX av narkotika för försäljning utan tillstånd.

I det andra fallet greps Saman Intarnruang, 41, i ett hus i Thalang-distriktet med en påse metamfetamin, innehållande 67 tabletter, en enhet för att röka kristallmet, en digital våg, ett hagelgevär och 6 patroner med .357 ammunition. . Han väckte åtal för innehav och användning av kategori 1 av narkotika för försäljning utan tillstånd och olagligt innehav av skjutvapen och ammunition.

I det tredje fallet fångades Thanapon Saengchan, 24, i ett hus i Ratsada Subdistrict, Mueang District med 5 påsar metamfetamin, totalt 50 tabletter, en påse crystal meth, en totalvikt på 0.57 gram, en mobiltelefon, och en anordning för rökning av crystal meth. I det sista fallet tillfångatogs Rungsawang Kwanthong, 23, i Chalong-distriktet med totalt 10 metamfetamintabletter.

Samtliga greps på Phukets polisstation för vidare utredning och rättsliga förfaranden.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.