Tjuv på motorcykel ska ha tagit ett guldhalsband värt 35,000 XNUMX baht från motorcykelförare i Phuket Town

Phuket -

En manlig tjuv som åkte på en motorcykel ska ha ryckt ett guldhalsband värt cirka 35,000 XNUMX baht från en motorcykelförare i Phuket Town innan han skyndade iväg.

Phuket City Police underrättades om händelsen klockan 8:00 i går kväll (20 juli) på Yaowarat Road nära ett sjukhus i Talad Yai-distriktet i Mueang Phuket-distriktet. De anlände till platsen för att hitta Kawissara Pakakaew, 25.

Hon berättade för polisen: "Jag körde min motorcykel innan en manlig tjuv som satt på en grön motorcykel ryckte mitt guldhalsband värt cirka 35,000 XNUMX baht från min hals innan han skyndade iväg. Tjuven bar en hel motorcykelhjälm så jag kunde inte identifiera honom.”

Phuket City Police berättade för The Phuket Express att de jagar efter den misstänkte.

Medan stund i maj ska en manlig tjuv som åkte på en motorcykel ha ryckt ett guldhalsband värt mer än 30,000 XNUMX baht från en motorcykelpassagerare i Phuket Town.

Polisen i Phuket har berättat för lokala medier att de redan har identifierat en misstänkt som åkte på en motorcykel och påstås ha ryckt ett guldhalsband värt mer än 30,000 XNUMX baht från en motorcykelpassagerare i Phuket Town förra månaden. Berättelsen har tagits tillbaka av sociala medier igen eftersom den misstänkte fortfarande är på flykt.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.