Invånarna i Rawai, Phuket håller med om Sky Walk-projektet

Rawai –

Invånare i Rawai har kommit överens om ett skywalk-projekt vid Khao Daeng (Red Hill) i Rawai nära Phrom Thep Cape, Mueang Phuket-distriktet.

Vår tidigare historia:

Phuket planerar att bygga en skywalk i Rawai och en glasterrass vid Surin Beach i Thalang.

Ett möte hölls tidigare i veckan för en offentlig utfrågning i Rawai kommun och leddes av presidenten för Phuket Provincial Administration Organisation (PPAO) Rewat Areerob och Rawais borgmästare Aroon Solos.

Herr Rewat berättade för Phuket Express, "Himmelvandringens fullständiga design och ritningar förväntas vara klara i november i år som planerat i kontraktet. Mötet syftade till att lyssna på idéer från invånare i Rawai som kommer att användas för att förbättra designen.”

"Himmelvandringen designas för 50 personer åt gången med en budget på 250 miljoner baht. Rawai Residents har gått med på projektet. Skywalk-projektet kommer inte att ha en negativ inverkan på miljön och det lokala livet i närheten.” sa Rewat.

"Himmelvandringen kommer att bli ett nytt landmärke för att locka fler turister till Rawai och Phuket, vilket kommer att generera mer inkomster till Rawai och Phuket. Skypromenaden gör det möjligt för turister att se den vackra utsikten över Rawai och Phuket genom glas." avslutade Rewat.

TPN noterar att de nuvarande konstnärernas återgivningar av projektet inte är slutgiltiga design.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.