Byggandet av glasterrass vid Surin Beach i Thalang förväntas starta i december

Thalang –

Bygget av en glasterrass vid Surin Beach i Thalang beräknas påbörjas i december.

Vår tidigare historia:

Phuket planerar att bygga en skywalk i Rawai och en glasterrass vid Surin Beach i Thalang.

Ett möte hölls tidigare i veckan för en offentlig utfrågning i Cherng Talay sub-distrikt och leddes av presidenten för Phuket Provincial Administration Organization (PPAO) Mr. Rewat Areerob, och Cherng Talay administrativa Chief Officer Mr. Manod Panchalard.

Presidenten för Phuket Provincial Administration Organisation (PPAO) Rewat Areerob sa till The Phuket Express, "Mötet syftade till att lyssna på idéer från invånare och företagare i Cherng Talay som kommer att användas för att förbättra designen. Projektet kommer inte att ha en negativ inverkan på miljön och det lokala livet i närheten.” sa Rewat.”

"Glasterrassen vid Surin Beach kommer att bli ett nytt landmärke för att locka fler turister till Cherng Talay, Thalang och Phuket vilket kommer att generera mer inkomst."

"Den fullständiga designen kommer att vara klar i december. Det förväntas att bygget kan påbörjas i slutet av detta år med en budget på 139 miljoner baht. Glasterrassen kommer att tillåta turister att se den vackra utsikten över Surin Beach och Cherng Talay genom glas. avslutade Rewat.

Samtidigt invånare i Rawai har kommit överens om ett skywalk-projekt vid Khao Daeng (Red Hill) i Rawai nära Phrom Thep Cape, Mueang Phuket-distriktet.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.