Den skadade delfinen dör efter att ha diskat upp på Patong Beach – VIDEOS

Patong –

En skadad delfin dog efter att ha spolats upp på Patong Beach igår (17 juli).

Räddningsarbetare meddelades från Patongs livräddare att de hittade en delfin som spolas upp på stranden nära Coral Beach Bridge nära Taweewong Road.

Räddningsarbetare kontaktade Phuket Marine Biological Center (PMBC) i Cape Panwa, Wichit innan de gick till stranden.

De kom till platsen för att hitta delfinen nära stranden. Livräddare använde en plastduk för att hålla delfinen i vattnet medan de väntade på PMBC-personalen. Delfinen hade skadats med några sår på fenan.

Delfinen fördes till Phuket Marine Biological Center i Cape Panwa, Wichit-distriktet, Mueang Phuket-distriktet för behandling. Den dödförklarades dock senare tyvärr.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.