Buss-, skåpbils- och taxichaufförer på Phukets flygplats kontrollerades slumpmässigt med urindrogtester

Phuket -

Förare på Phukets internationella flygplats har slumpmässigt kontrollerats för urindrogtester i en kampanj som kallas "White Airport".

Kampanjen hölls idag (18 julith) och leds av direktören för Phukets internationella flygplats Monchai Tanod. Tillsammans med honom var Phukets turistpolis, Tha Chatchai-polisen och Phuket Land Transport Office (PLTO).

Monchai sa till Phuket Express, "Kampanjen är till för att garantera säkerheten för turister som använder taxi- och busstjänster på Phukets internationella flygplats där antalet turister nu har ökat."

"Förare har slumpmässigt kontrollerats för drogtester i urin. Förare som inte har testats positivt för droger fick ett klistermärke formad som en stjärna märkt "White Airport" med deras bilnummer och namn." avslutade Monchai.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.