Kvinna räddad säkert efter att ha hoppat från en bro i Phuket Town

FOTO: Phuket Time

Phuket -

En nödställd kvinna har räddats efter att ha hoppat från en bro i Phuket Town i morse (17 juli)th).

Kusoldharms räddningsarbetare underrättades om att en kvinna redan hade hoppat från Gor Jan-bron i Talad Yai-distriktet klockan 5

De kom till platsen för att hitta den thailändska kvinnan, 31 år, i en kanal nära bron. Vattnet i kanalen var grunt och hon drogs upp ur vattnet innan hon fördes till ett lokalt sjukhus.

Hennes namn undanhölls enligt vår redaktionella policy om självmordsrelaterade berättelser. Det var inte direkt klart vad som fick henne att hoppa från bron och hon svarade inte på några frågor om händelsen.

Om du eller någon du känner känner dig deprimerad vänligen kontakta för hjälp. Phuket Express föreslår Samaritans of Thailand som kan nås här:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.