Kathu-distriktet organiserar Kathu Cultural Road för att främja lokal kultur och traditioner mellan 15-17 juli

Kathu, Phuket –

Tjänstemän från Kathu-distriktet har organiserat evenemanget "12th Annual Kathu Cultural Road" mellan 15-17 juli 2022 för att främja kulturen och traditionerna hos människor i Kathu.

Phukets viceguvernör Amnuay Phinsuwan presiderade över öppningsceremonin för kulturevenemanget, tillsammans med Kathu kommuns borgmästare Chaianan Suthikul, regeringstjänstemän och besökare.

Chaianan uppgav att evenemanget så småningom hölls 2022 efter ett tvåårigt uppehåll på grund av Covid-19-utbrottet. Det syftar till att föra vidare och främja den traditionella kulturen och den vackra miljön i Kathu-distriktet samt att utvidga kulturen till turistnäringen och stärka lokalsamhällets ekonomi med maten, kulturen, kläderna och relationen mellan lokala människor.

Evenemanget innehåller också utställningar för att hedra Hans kungliga majestät kungen och traditionen att hylla förfäder, kulturshower, en gruvutställning, mat och dryck och underhållning.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.