Fem utländska turister slipper allvarliga skador efter att Tuk Tuk-taxi välter i Patong

FOTO: Newshawk Phuket

Patong –

Fem utländska turister har klarat sig undan allvarliga skador efter att en Tuk Tuk välte i Patong på fredagskvällen (15 juli).

Patongpolisen underrättades om olyckan klockan 6 på en broväg nära Tri Trang Beach i Patong.

De kom till platsen för att hitta den vältade gula Tuk Tuk-taxi på vägen. Fem utländska passagerare hade klättrat ut från Tuk Tuktaxi. Tre personer i Tuk Tuk hade fått lindriga skador inklusive föraren. De fördes till ett lokalt sjukhus.

Det var oklart vad som orsakat olyckan och föraren var inte tillgänglig för förhör på grund av sina skador.

FOTO: Newshawk Phuket

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.