Regionalarméchef och sex andra skadades efter att en nödhelikopterkraschlandade i Songkhla

FOTO: MGR Online

Songkhla –

Fjärde arméns regionbefälhavare generallöjtnant Kriangkrai Srirak och sex andra personer skadades efter att en arméhelikopterkrasch landade i en gummiplantage i Thepa-distriktet i Songkhla i morse (15 juli)th).

Helikoptermotorn verkade ha problem som fick piloten att nödlanda och krascha i gummiplantagen.

Räddningspersonal anlände till platsen för att hitta sju skadade personer inklusive den fjärde arméregionschefen generallöjtnant Kriangkrai Srirak. En av dem var instängd. De fördes alla till armésjukhus.

Biträdande befälhavare för fjärde arméregionen Generalmajor Pramote Promin sa till pressen, "Helikoptern avgick från Hatyai i Songkhla på väg till Pattani för sin ordinarie tjänst. Generallöjtnant Kriangkrai var medveten när räddningspersonal anlände. Han har ådragit sig en del skador. Hans hälsa kontrolleras fullständigt."

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The Pattaya News, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.