Phuket City-tjänstemän säger att de har löst tre upprepade översvämningsområden

Phuket -

Phuket City Municipality har, enligt dem, löst tre upprepade översvämningsområden i Phuket City.

Phuket Citys borgmästare Saroj Angkanapilart sa till Phuket Express: "De tre huvudsakliga översvämningsområdena i Phuket City var vid korsningen Srisutas - Amphur på väg mot Koh Sirey, Samkong-området och Sakdidet. Phukets guvernör Narong Woonciew ser enorm betydelse för att lösa upprepade översvämningsproblem. Nu finns det inga översvämningar i dessa områden nyligen efter kraftigt regn och problemen har lösts.”

”Vi har tagit bort sopor från vattenavlopp och utökat antalet avlopp. Vi kommer att ha ytterligare ett projekt för att lösa långtidsöversvämningar inom kort. För andra översvämningsområden kontrollerar vi också vattendräneringarna för att se till att det inte finns något skräp och städar alltid problemområden”, tillade Mr. Saroj.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.