UPPDATERING: Tre misstänkta personer kopplade till en nyligen inträffad skjutning i Phuket greps

Koh Kaew-

Tre eftersökta misstänkta som poliser säger är kopplade till en skjutning i Koh Kaew nyligen har gripits i Phetchaburi, centrala Thailand och anklagades för att vara inblandade i ett drognätverk av thailändska myndigheter.

Först, vår tidigare stori:

En 35-årig man har ådragit sig skador från en skottskada efter att ha slagits med en grupp andra män i ett hus i Koh Kaew-distriktet i Mueang Phuket-distriktet strax före midnatt den 23 maj.rd.

En misstänkt som hade ådragit sig skador från en skottskada i en skottlossning i Koh Kaew har gripits, säger relevant brottsbekämpning.

Nu till vår uppdaterade berättelse:

Polis från Crime Suppression Division (CSD) har gripit tre misstänkta som de säger är inblandade i ett stort narkotikanätverk i Trang, Krabi, Nakhon Si Thammarat och Phuket.

CSD-tjänstemän genomsökte ett målhus i Phetchaburi efter en omfattande utredning och hittade en efterlyst misstänkt Phuket, Mr. Surasak Huayluek, 32. Ett handeldvapen och 51 kulor beslagtogs också, enligt CSD.

CSD fortsatte sin undersökning av narkotikanätverket innan de arresterade två efterlysta misstänkta Phuket som är Sulaiman Wayosan, 26, och Komsan Namwong i Pathum Thani. Ett handeldvapen och 18 kulor beslagtogs av dem, enligt CSD-rapporten.

Alla tre misstänkta fördes tillbaka till Phuket för vidare utredning och rättsliga åtgärder.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.