Stormen slår ner träd och elstolpar i Kamala

Kamala –

Starka vindar och kraftiga regn slog ner träd och elstolpar i Kamala, Phuket i går morse (12 julith).

I Baan Naka hade Kamala-träd och elstolpar fällts av kraftiga vindar i går morse innan de landade och skadade hus, en restaurang och flera fordon. Inga personskador rapporterades dock.

Ett team av personal från Kamala Tambol Administrative Organisation (OrBorTor) gick till platsen för att klippa och ta bort träd från området, den exakta uppskattningen av ekonomiska skador gavs inte av relevanta myndigheter.

Stark vind, vågor och kraftigt regn kommer att fortsätta i provinserna Phuket och Andaman från den 9 julith till juli 14th2022

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.