Röda flaggor fortsätter att hissas på många Phukets stränder på grund av starka vågor

Patong –

Röda flaggor har hissat på många stränder i Phuket som Patong Beach för att varna strandbesökare och simmare för starka vindar och vågor igår (12 juli). De röda flaggorna förväntas fortsätta idag, den 13 juli, i många områden.

Chefen för Patong Beach-livräddarna, Mr. Somprasong Sangchard, sa till Phuket Express: "Detta följde ett meddelande från den thailändska meteorologiska avdelningen, som rapporterade att starka vindar och vågor förutspås i Andamansjön på grund av en stark sydvästmonsun fram till den 14 juli 2022 .”

"Vi har fortsatt att placera röda flaggor längs Patong Beach för att varna för inga badplatser. Vi håller noga ett öga på vädervarningar.” Somprasong lade till.

Detta sammanfaller med en lång fem dagars semester i Thailand, konstaterar The Phuket Express, som sannolikt kommer att göra många människor besvikna som hoppas kunna svalka sig i havet. Idag och imorgon är det religiösa helgdagar i landet, som också kommer att innebära att alkoholförsäljning förbjuds och regeringskontor stängs.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.