Surat Thani förbjuder alla båtar att lämna bryggor inklusive färjor till och med i morgon bitti

Surat Thani –

Surat Thani-guvernören har beordrat att förbjuda alla båtar inklusive färjor att lämna bryggor från och med i eftermiddag (11 juli)th) tills imorgon (12 julith) morgon.

Tillkännagivandet har utfärdats av Surat Thani-guvernören Mr. Witchawut Chinto idag (11 juli)th) som uppger att ordern beror på kraftigt regn och stark vind och vågor som har påverkat Surat Thani-området.

"Alla båtar inklusive färjor kommer att förbjudas att lämna bryggor i alla distrikt som är anslutna till Thailandbukten från och med idag (11 juli)th) kl. 2 till 00 i morgon (5 julith) på rutterna nedan:

1) Från Mueang Surat Thani-distriktet till Koh Samui-distriktet till Koh Phangan-distriktet till Koh Tao (avgång)
2) Från Don Sak-distriktet till Koh Samui-distriktet till Koh Phangan-distriktet till Koh Tao lämnar tillbaka)
3) Från Koh Samui-distriktet till Koh Phangan-distriktet till Koh Tao till Chumphon-provinsen (avgår – tillbaka).

Ordningen på thailändska är nedan:

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.