Phukets guvernör ber om förslag från konsulaten som kandidat till Expo 2028

Phuket -

Phukets guvernör ber om råd och förslag från konsulat baserade i Phuket för provinsens kandidatur till Specialized Expo 2028.

Vår tidigare historia:

Denna månad kommer BIE-kommittén (Bureau of International Des Expositions) till Phuket för att se om Phuket är redo att stå värd för evenemanget. Phuket människor kommer att välkomna dem och bör vara en bra värd för BIE som kommer att turnera över ön.

Ett möte som hölls i går leddes av Phukets guvernör Narong Woonciew och honorärkonsuler från 13 konsulat baserade i Phuket som Australien, Ryssland, Norge och Frankrike.

Guvernör Narong sa: "BIE-kommittén (Bureau of International Des Expositions) kommer att vara i Phuket denna månad under den 25 julith till juli 29th, 2022. Vi är villiga att ta emot förslag eller råd från våra honorärkonsuler som kandidater till Expo2028 innan BIE-inspektionen i Phuket.”

"Detta kommer också att vara ett bra tillfälle att presentera Phuket för andra län. Dessutom är detta en bra chans för utländska investerare att delta i Specialized Expo 2028.” Tillade guvernören.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.