En person allvarligt skadad efter att en motorcykelförare kört genom rött ljus framför trafikpolisen i en korsning i Kathu – VIDEO

Kathu –

En motorcykelförare har ådragit sig allvarliga skador efter att en annan motorcykelförare körde genom rött ljus och körde in i den första föraren framför en trafikpolis i en korsning i Kathu i dag.

Räddningspersonal underrättades om olyckan klockan 11:10 idag (9 juli) vid Si Kor-korsningen i Kathu-distriktet. De kom till platsen för att hitta en oidentifierad thailändsk man som låg på marken nära sin motorcykel, runt 45 år gammal. Han hade fått allvarliga skador. I närheten hittade räddningsteam en andra kraftigt skadad motorcykel i korsningen. Kathu trafikpolis befann sig i korsningen.

CCTV-bilder i korsningen visar att en av motorcyklarna körde genom rött ljus innan den kolliderade med den andra motorcykeln. Motorcykelföraren som körde genom rött ljus skadades inte och identifierades inte omedelbart av Kathu trafikpolis.

Vid 1: 03

Kathupolisen fortsätter sin utredning för ytterligare rättsliga åtgärder.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.