Man räddad efter att ha försökt hoppa från Sarasin Bridge, Phuket

Phuket -

En man har räddats efter att han försökte hoppa från den berömda Sarasin-bron i Thalang-distriktet i eftermiddags (8 juli).

Tha Chatchai-polisen rapporterar att de underrättades om händelsen klockan 1:00 vid Sarasin-bron i Mai Khao-distriktet. De kom till platsen tillsammans med räddningspersonal för att hitta den bedrövade och känslomässiga mannen på bryggan.

Polisen försökte prata med mannen innan de till slut övertygade mannen att komma ner från bron. Han fördes till Tha Chatchais polisstation innan polisen ringde hans släktingar. Polisen vill dock inte lämna ut mer information om mannen

Om du eller någon du känner känner dig deprimerad vänligen kontakta för hjälp. Phuket Express föreslår Samaritans of Thailand som kan nås här:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.